Aerokineze

12.03.2010 16:35

 

O Aerokinezi

Aerokineze (aer = vzduch) - Aerokineze = schopnost ovládat a měnit proudění plynů.

Aerokinezi mohou stejně jako všechny ostatní parapsichické schopnosti ovládat všichni. Při cvičení aerokineze je více, než u jakékoliv jiné schopnosti nutné se ujistit, že do místnosti kde cvičení provádíte nevniká žádný vzduch z venku a že nejsou zapnuté žádné spotřebiče vyvolávající proudění vzduchu. Tím myslím klimatizaci, různé větráky apod. Vhodné je proto zavřít všechna okna a pokud možno i dveře do jiných místností. Také je třeba dávat pozor na svůj dech. Při provozování aerokinetických cvičení se mohou objevit vedlejší příznaky, jako bolesti hlavy, pocit chladných rukou, atd. Proto se doporučuje necvičit příliš intenzivně. Pokud by se u Vás nějaký z těchto symptomů objevil, na pár dní si od cvičení odpočiňte.

Cvičení

Než budete cvičit

Ujistěte se, že do místnosti, kde budete trénovat, neproudí žádný vzduch (klimatizace, větráky, vzduch zvenčí-okna, dveře; či spotřebiče, počítače atd.). A dejte si pozor na svůj dech.

 

POZOR!!! Mohou se objevit bolesti hlavy či jiné příznaky, jako pocit chladných rukou. Necvičte tedy příliž intenzivně. Pokud by se u vás nějaké zmíněné symptomy objevily, na pár dní si dejte pohov.


1. cvik

Budete potřebovat vonnou tyčinku a žádné vzdušné proudy.

Posaďte se k psacímu stolu a chvilku relaxujte. Jakmile budete uvolnění, zapalte vonnou tyčinku a sledujte stoupající kouř. Zkuste ovlivnit směr kouře a rozptýlit ho.

Pokud jste kuřáci, můžete se o to samé pokusit, když vyfukujete kouř.


2. cvik

Představte si, že se nacházíte v krajině vzduchu. Pod vašima nohama je tráva, jejíž listy jsou větrem vybroušeny jako břitvy. Rostliny a stromy jsou zmítány věčným větrem. Občas jsou mezi vegetací ostrůvky pouště, jejichž duny se neustále přesýpají a zrníčka písku jsou silným větrem unášena daleko od svého původního místa. Nad Vaší hlavou jsou po šedém nebi rychle unášeny mraky. Chladný vítr se mísí s teplým a tím vznikají mohutné bouře a vichřice. Na vodních hladinách se neustále tvoří nové a nové vlnky a vlny, které se rozbíhají vstříc svému osudu.

Uprostřed toho všeho stojíte Vy, jako zázrakem nedotčeni chladným větrem. Pozvedněte tedy ruce a myšlenkou přikažte větru aby vanul tím směrem, který zvolíte. Proudy větru okamžitě reagují na vaše přání a změní svůj směr. Stojíte tu a máte moc ovládat vítr - největší sílu tohoto světa. Pouhou myšlenkou můžete stvořit hurikán, nebo dopřát odpočinek od bičujícího větru všemu živému…

I trénink aerokineze je možné a snad i vhodné prokládat večerními cvičeními.