Telekineze

12.03.2010 20:00

Telekineze

Je schopnost pohybovat myslí předměty, případně je ohýbat... 

 
Cvičení vůle

Silnou vůli musí člověk natrénovat. Musí se naučit ovládat se nejen duševně, ale i tělesně. Cílem je ovládnutí všech myšlenek. Jak tedy začít s vlastní vůlí pracovat?

Náš zájem o určitou osobu nesmí být trvalý. Osvobozujeme se denně od přílišné sdílnosti vůči druhému člověku a nikoho se nesnažme k sobě upoutat. Nechtějte nikoho ovládat. Přestaňte se svěřovat se svými zájmy a myšlenkami, a nechte si je pro sebe. Nepodléhejte cizím vlivům, protože tak ztrácíte svou svobodnost a rozhodnost. Přesto se nesmíte chovat ke svému okolí nepřátelsky.

Každý skutek a čin i myšlenku někomu pomoci nejdřív dejte posoudit svému nitru a vlastní rozumové úvaze. Podle toho jednejte v životě. Snažte se být pravdomluvní, získáte u jiných, ale především sami u sebe. Nic zbytečně neodkládejte na zítřek. Tím se totiž vytváří odpor a nechuť k další činnosti. Svůj život podřiďte svým plánům. Nepřipusťte, aby na vás někdo útočil takzvaně na "dobrotu srdce". Buďte na sebe přísní a výsledky se dostaví.

 

Cvičení

Zvedněte pravou ruku do výše ramen a pomalu roztahujte prsty od sebe. Učíte se tím soustřeďěnosti. Nechte prsty roztažené poloze asi 20 sekund a pak rychle sevřete ruku v pěst. Cvičení střídavě provádějte pravou i levou rukou. Asi po dobu 6 minut. Cviky se provádějí každý den.

 

Cvičená paměť - co dokáže?

Zdokonalovat - to je to, co naše paměť neustále potřebuje, aby mohla prokazovat služby, které od ní požadujeme. Předpokladem je projevit zájem o určitou věc, protože každá způsobilost paměti úměrně roste se vzrůstajícím zájmem. Počet úkolů se musí stupňovat podle možnosti, ale pokaždé tak, jak se nám to nejlíp hodí..Např.při učení textu nazpaměť je lepší pro zapamatování přečíst ho alespoň 3x. Mozkové buňky tak mohou lépe ve svých komorách obsah textu ukrýt. Udělejte si pokus.

Zkuste si vzpomenout co jste zažili a dělali od včerejšího rána dosud. S kým jste mluvili a o čem? Někteří z vás zjistí, že od událostí uplynulo pár hodin a přitom si moc věcí nepamatují. To je doklad, že paměť přestává být bystrou. Paměť jde zlepšovat třeba psaním levou rukou (pokud jste praváci) a opačně Levou ruku začnete víc používat na způsob pravé i v ostatních činnostech.

Zkuste psát zprava doleva vaše celé jméno a přijmení, pak postupně celou abecedu. Až nebudete muset přemýšlet jak které písmeno napsat, zkuste psát i lehčí kratší věty. Brzy zjistíte, že paměť se stává lepší než tomu bylo dřív.

Zkoušejte si denně zapamatovat.co jste viděli a slyšeli. To má být v prvním týdnu obsah vašeho cvičení. Ale dejte si pozor na přepínání a rozeznávejte dobře skutečnou potřebu úlevy od pouhé nechuti ke cvičení.

 

Pozornost

Nic vám nesmí uniknout. při všem co děláte, musí vaše smysly pracovat naplno - ať se jedná o magické, rituální, nebo osobní úkony. Je zapotřebí aktivovat váš šestý smysl, který zachytí energetické změny ve vašem okolí. Pokud budete pozorně naslouchat uslyšíte v konverzaci hodně. Pokud budete taky pozorně sledovat a ne se jen dívat uvidíte mnohé. Uvidíte jak je energie v běžném životě zužitkována. Pozorností vycítíte "co je ve vzduchu." Pozornost znamená mít své jednání pod kontrolou.

 

Cvičení

Vyhraďte si jednu hodinu denně na to, abyste vědomě sledoval/a vše, co si myslíte, říkáte, děláte, cítíte. Později tentýž den si vše v klidu přehrajte, jako film ve své mysli. A sepište si své poznatky do knihy stínů.

Co jsem říkal/a?, Co jsem dělal/a?, Co jsem cítil/a čichem? Co jsem chutnala? , Na co jsem myslela? , Jaké jsem přitom měla pocity? , Čeho jsem se dotýkal/a?,...

Když budete opakovat cvičení několik dní, zjistíte, že ho začínáte automaticky opakovat i ve zbylém čase. Pamatujte,ale na to že jste pouhý pozorovatel, jak jednáte v situacích, jak jednáte s lidmi a jak reagujete na okolí. Měl/a byste se tak naučit kde přidat a kde ubrat.

1. teorie

 

Cvičení na zlepšení telekineze

 

Cvičení:

 

Vezměte si do ruky kulatou tužku a světlý papír. Sedněte si pohodlně ke stolu. Světlý papír položte na stůl a na něj tužku. Zřejmě se ptáte k čemu je tam světlý papír. Ten je tam, protože telekineze se snadněji provádí se světlými předměty. Přestaňte myslet na cokoliv, co se netýká té tužky a papíru. Nyní se musíte soustředit pouze na tu tužku. Musíte se na ni velmi koncentrovat. Představte si jak se ta tužka točí po stole, nebo že vám z očí vychází síla, která tlačí na tužku a roztáčí ji.

Pohybování předměty

Pohodlně se usaďte a položte před sebe předmět, který chcete posunovat (ze začátku něco lehkého). Přiložte k němu ruku a koncentrujte se na něj. Nemyslete na nic (jen se koncentrujte na ten předmět). Zavřete oči a představujte si, jak se ten předmět posouvá různými směry (ne moc rychle). Představte si, jak se ten předmět vrací zpátky na své původní místo. Až se Vám bude chtít, otevřete oči.

 

Ohýbání předmětů

Vyberte si co chcete ohnout (lžičku, vidličku,…). Předmět vezměte do rukou a sedněte si tak, abyste měli co největší pohodlí. Uvolněte se, dýchejte potichu a zhluboka a očistěte mysl od myšlenek, které se netýkají předmětu, jenž je ve vašich rukou. Zavřete oči a soustřeďte se na to co máte v rukou. Prsty přejíždějte po předmětu a ciťte ho (povrch a zároveň předmět sám), nemyslete na něj, jen se na něj soustřeďte. Po několika pokusech (tak po měsíci) začnete

Telekineze

Telekineze je pohybování věcí vaší myslí. Jestli hodláte zkoušet telekinezi, musíte být uvolnění, prosti myšlenek a musíte být schopni se koncentrovat na ten předmět a na nic jiného. Někteří lidé myslí, že byste měli meditovat, před používáním telekineze. Musíte být opravdu horlivý, protože to může trvat roky, než se to naučíte, ale myslím, že se vyplatí čekat. V hlavě myslete na svůj cíl, představujte si ho znovu a znovu, nemyslete na nic, jen na ten předmět a váš cíl. Dělejte to tak dlouho, jak jen to je možné, aby to pro vás bylo pohodlné a dělejte to denně. Za nějaký čas uvidíte výsledky. Přišel jsem na to, že je lehčí začít se světlými věcmi. Některé experimenty jsou: Kutálení tužky, používajíc světlý papír je docela snadné, párátko ve vodě, zkusit přimět plamínek svíčky, aby směřoval nějakým směrem, pírko ve sklenici, balancování lžičkou na hraně sklenice a zkoušet přimět lžičku vyhoupnout se a v neposlední řadě, ale docela jednoduché je ohýbání stříbrného nádobí ( silverware ) nebo klíči. Držte vybraný předmět v ruce a ciťte povrch, během čehož si představujete v hlavě jeho ohýbání. Věc je: Nepřinucujte to ohnout se, ale nechte se to ohnout. Levitace je skoro druh telekineze, takže použijte stejných metod jako u ní. Někteří lidé myslí, že telekineze má co do činění s magnetickým polem a někteří myslí, že je to o používání energie.

Uzavírání energie do tvarů pomocí mysli - je nejvíc používáno při tvoření PSI-koulí. Tohle je cesta jak se naučit uzavřít energii. Dejte ruce před sebe, jako byste mezi nima něco drželi a pak si představte, jaky byste byli pípa energie a nechte jí tedy odtéct skrz ruce do energické koule, kterou si představíte mezi dlaněmi. Dokonce i když jí nemůžete vidět, tak nemusí mít dost silná a měli byste přidat víc. Nedělejte si starosti, že jí nevidíte, protože ze začátku nemá nikdo dostatek sil udělat jí viditelnou. Můžete si říct, že děláte PSI koule zaměřením pozornosti na vaše ruce. Ty se oteplí a vaše ruce se budou trošku chvět. Jestliže vás ruce bolí, nedělejte si s tím starosti, to je normální. Zkuste vytvořit PSI koule během různých pocitů a sledujte změny. Jednou až i uvidíte PSI koule, tak můžete měnit jejich barvu a tvar atd... budete moc cokoli chcete.

Štíty - jsou dělány většinou tou samou metodou, ale energie vás obklopuje. Můžete je naprogramovat svou vůlí, bude dělat cokoli budete chtít.

Kde začít

 

Je tu pár určitých věcí, na kterých potřebujete pracovat předtím, než se někam dostanete s TK. Zde popíši pár překážek, které musíte překonat a cvičení, která musíte zvládnout.

1) Obava

Telekineze je skutečná. Lidé jí prováděli a provádějí po celý čas. Je to dar všem lidem. Dostaňte to skrz palici, než budete pokračovat dále. Obava je jako stěna mezi vámi a TK. Tak přes ní přelezte a nechte jí v dáli za vámi. Nepotřebujete obavu ve vašem hledání pravdy!

2) Logika

Dobrá, žijete v praktickém světě, je jen přirozené zkoušet zdůvodnit různé věci. Netrapte se. Nechte praktičnost stranou a když pak dosáhnete TK, pak uvidíte, jak hloupá je podstata logiky se vším dohromady. Dá to smysl, až to zvládnete.

3) čistota srdce

Proč se chcete naučit telekinezi? Vaše důvody musí být pozitivní a vaše záměry ryzího charakteru. Jestli se to chcete naučit, abyste zraňovali lidi ( no jo - létející nože :-) pozn. překl. ), mít z toho zisk, ukázat se před přáteli, zapomeňte na to. Učte se to, abyste zkoušeli mysl, naučte se bojovat s realitou. Nedělejte to jen pro nějaký druh laciné slávy. Je-li tohle váš záměr, nikam se nedostanete.

4) Meditace

MUSÍTE MEDITOVAT. Uvažujte o vašich potřebách. Vemte to krok za krokem. Meditace je klíč, který připravý vaši mysl na telekinezi.

Zlepšení telekineze

 

Neustále dostávám dopisy "Zkoušel a zkoušel jsem telekinezi, ale stále to nemůžu udělat". Důvod je pokaždé stejný. Osoba si myslí, že zkoušet to týden je "dlouhý čas". Zapomeňte na to. Telekinesis is worth the wait, but what a wait it is. ( patrně citát nebo idiom, pozn. překl ) Velmi schopní se stanete za 2 týdny. Větší část nás to nebude dělat měsíce nebo roky. Vytvořil jsem tento seznam, aby vás dostal na správnou cestu směrem k telekinezi. ZKOUŠEJTE DÁL!

Meditujte denně půl hodiny, patnáct minut jestli jste velmi zaneprázdněni.

 

Pokuste se o TK alespoň jednou denně, dvakrát, jestli je to možné. Dejti se dobrých 30-60 minut, abyste to zkoušeli.

 

Zaměřte se na jednu metodu minimálně na týden, jestli to nepůjde, zkuste jinou.

 

Buďte v pohodě, místo toho, abyste to brali vážně, berte to jako experiment, hru. Jestli na sebe budete moc tvrdí a budete to brát vážně, pak na sebe budete akorát tak naštvaní a nikam se nedostanete.

 

Nenechte toho.

 

Neříkejte si, že to nemůžete dokázat, když můžete.

 

VĚŘTE!!!!

Co můžete dělat s telekinezí?

 

S telekinezí můžete:

hýbat předměty, například časopisy, šálky čaje atd...

ohýbat objekty ( lžičky, vidličky, tužky atd... )

jestliže jste lepší, můžete:

otevírat a zavírat okna

zavírat dveře

vypínat světla

metat předměty na lidi nebo na jiné věci

Co nedělat

 

Dříve, než začnete se zkoušením ohýbání lžiček a vidliček, dovolte mi pár tipů a triků, proč by to nemuselo chodit.

Důvod, proč někteří lidé mají problémy s kultivací svých telekinetických schopností je obvykle jedna z několika věcí. Některé emoce, jako stress můžou bránit tomuto procesu, ačkoli, jednou mohou stresové situaci vlastně zvýšit takovéto schopnosti. Jsem si jist, že jste slyšeli o situacích, kdy se náhlé okolnosti přiměli někoho, aby dokázal nemožné.

Obvykle, ačkoli, jestliže existuje reálné nebezpečí nebo potřeba, lidské emoce brání v cestě, aby mozek vytvořil vhodnou atmosféru. Čím více negativní emoce, jako třeba hněv, strach, nedůvěra, soudy a podezření, tím více zabrání přirozenému toku energie, která je zapotřebí. Je nutné věřit, že to je možné. Jak jinak bychom mohli očekávat manifestaci něčeho, čemu nevěříme?

Nenechte se tím uchvátit, berte to s klídkem, relax. Užívejte si kultivací dalších dovedností, není to závod nebo test. Není to o ceně nebo o ocenění. Tolik spirituálně založených filosofů položilo své základy na odměně. Spirituální vědomí a evoluce není cena, kterou byste měli vyhrávat. Otevření se vyšším úrovním duchovního vědomí je narůstání vědomí vyvíjejících se jedinců. Telekineze je jen jedna ze schopností.

Nenoste ssebou učiněné představy o výsledku. Zkoušejte to přirozeně. Neplánujte to. Neříkejte si, jak by to mělo být, nebo že musíte být v určitou dobu na určité pozici. To vám vezme energii. Pokud jste příliš zatíženi myšlením, není to ta vhodná atmosféra, která by měla být.

Nebuďte na sebe naštvaní. Znovu, uklidněte se a hrajte si s tim.

Nebuďte sebevědomí. Ano, mnohokrát se lidé cítí špatně nebo sebevědomě. Ne. Jestliže to nemůžete udělat správnou cestou, tak to není o tom, kým jste. Jen to znamená, že se lžička neohýbá, toť vše.

Metoda 1. - Splynutí s předmětem

 

Zírejte na základnu plamene ( ne na plamen samotný, nevypalte si sítnici a můžete mrkat ). Zírejte na ní, vrattě však zaměření očí dovnitř a vstupte do stavu meditace. Dívejte se jak svíčka tančí a pohybuje se ( autor asi myslel plamen, pozn. překl ). Představte si plamen jako končetinu navíc, pociťujte, že jste schopni pohybovat jím tak snadně jako svojí rukou nebo nohou. Udržujte svůj pohled a když cítíte, že je část vás, zkuste ho natáhnout. Hleďte jak plamen vzrůstá, táhne se a ztenčuje, je vyšší, kratší atd.. Dělejte to asi tak 5-10 minut, pak uhaste svíčku.

Metoda 2. - Vizualizace

 

S touto metodou jen čistě pozorujte v mysli, co chtete aby se stalo. Jestli chcete parkovací prostor blízko dveří hypermarketu, čistě si představte volné místo blízko vstupních dveří předtím než odejdete z domu. Hledáte něco speciálního? Představte si to čistě, vnímejte to, jako kdybyste to už měly a byli šťastní. K provedení vizualizace si napište přesně co chcete. Popisujte co nejlépe! Co chcete, to se stane. Jestliže se to nepovede, uvědomte si, že je důvod, proč se tak stalo, snad proto, že potkáte/zažijete něco lepšího nebo to pro vás není nyní vhodná věc. Vždy se ptejte, jestli je to ve vašem nejlepším zájmu. To také platí pro chybové elektronické zařízení a mnoho dalších věcí, prostě si představte jak počítač, auto atd... funguje bezchybně.

Metoda 3. - Sunutí energií

 

Přečtěte si důkladně začátek a ovládání energických koulí před tím, než budete zkoušet tohle. Nafoukněte balón a položte ho na podlahu ( nejlépe s povrchem bez velkého tření, třeba linoleum ) Zformujte energickou kouly, a zhuštěte jí tak moc, jak jen to je možné. S energickou koulí mezi rukou a balónem, suňte balón podél podlahy. Nedotýkejte se balónu rokou!

vizuální techniky

 

Hýbání malými objekty - cvičení

1 - nabijte své fyzické tělo energií

2 - dejte před sebe kámen

3 - zaměřte zrak na kámen před vámi

4 - Zavřete oči a představte si před vámi ten kámen

5 - představte si, že vaše energie se mísí s kamenem

6 - Zaměřte mysl na pohyb kamenu na levo silou myšlenky

7 - To samé napravo

8 - Zaměřte mysl na pohyb kamenu zpět doprostřed

9 - Zěměřte mysl na pohyb kamenu směrem k vám

10 - Zaměřte mysl na pohyb kamenu od vás

11 - Zaměřte mysl na pohyb kamenu na původní místo

12 - Až uznáte za vhodné otevřete oči

 

 

Pro cvičení s velkými objekty provádíme stejný postup, ale před sebe si dáme například křeslo. Jako další je cvičení hýbat takto sám sebou.

Psychické techniky

 

 

 

Co můžete dělat:

 

1. Co je třeba mít je pozitivní vztah akceptující, že to je možné. Věřte tomu, že se to stane. Každý, komu jsem kdy tuto techniku říkal a byl úspěšný v ohýbání vidliček, měl tento pozitivní vztah. Předtím nevěřili, že to je možné, ale pak věřili. To je začátek pro náležitou přípravu mysli. Jako další VĚŘTE, ŽE MŮŽETE !!

 

2. Zaměřte svojí pozornost. Mnoho lidí říká, že se koncentrují, ale popravdě, jejich mysli se zaobírá vším možným. Naučte se dělat pouze jednu věc v jeden čas. Je to docela těžké v zaběhnutých standartech naší společnosti. Zdá se, že to je odznak cti, dělat 50 věcí na jednou. Zdá se, že lidé nějak odvozují ocenění od tohoto. Dobrá, je to nezdravé - přispívá to ke stresu, špatnému krevnímu tlaku a dokonce k depresem a hoštění dalších nemocí. Nenechte se tím chytit. Není to o tom, co všechno můžete dělat, ale jak dobře můžete udělat jednu věc. Je to o kvalitě, ne o kvantitě. Je pravda, že mozek může klidně pracovat na jedné věci v jeden čas. Nechme tedy pracovat přirozený proces našeho mozku. Je to o vnitřním dialogu, který pokračuje a může přitahovat nebo odpuzovat energii. Je mnoho technik, které vás naučí disciplíně, která je potřeba k upnutí veškeré pozornosti jen na jeden předmět. Doporučuji hlavně meditaci, nebo Qigon, jógu, tai-či nebo některé jiné kontemlativní umění, které vylepšuje naší vnitřní disciplínu a pozornost.

 

3) Umění hrobového ticha ( stillness ) Naučte se být tiší. Ano, vlastně, být bez toho aniž byste na cokoli mysleli. Zkuste to, všichni mistři musí mít tuto schopnost. Musí jen sedět a myslet na prázdno - nemyslet. To je důvod, proč jsou schopni dělat mystické manifestace, které vidíme. Otevřít zámek s vlnou ruky (?), nebo zdánlivě chodit bez vyrušení. Vědí jak nezpůsobovat vlny univerzální energie. Ovládli sami sebe. Toto je schopnost, která vylepší každou část vašeho života. Je to také dobrá cesta ke zlepšení uzdravovacích schopností.

 

4) Naučit se "Opustit věci" ( let go, spíš let'em go, idiom ). Co nejdříve, zda-li se jedná o starou náklonnost, starou emoci, blůzu atd... nechte to být. Řešte věci ve vašem životě tak rychle, jak jen můžete. Tím se vyčistí ten nepořádek ve vaší mysli a vaše emoce odplují víc plynule. Vedle učení, jak opustit věci, musíme se naučit opustit představy o výsledku, že to jak myslíme se obrátí. Jestli něco neopustíte, tak se to snažíte pořád kontrolovat - ovládat. A jestli se budete snažit ovládat mnoho věcí, pak si před sebou zavřete mnoho cest duchovního růstu.

 

5) Pomatujete si "Zákon splynutí"? ( Law of Coalesce, nevim jestli idiom nebo třeba film :-), pozn překl ) Když na něco myslíte, tak to přitahuje vaše myšlenky. Dvacet sekund jedné ryzí myšlenky přitahuje stejné množství ryzí energie té samé rezonance a kvality. Dokážete si představit, co byste mohli manifestovat jen 2 minutami ryzí neměnné myšlenky? Tato rovnice platí pro oba typy myšlenek - pro pozitivní i negativní. Dávejte tedy pozor na to, na co myslíte. Každá akce byla předcházena myšlenkou. Tak jaké jsou vaše kvality?